جهت رزرو و اجاره خودرو در کرمانشاه تماس بگیرید: 09037877678
کد مطلب: 05762.html
چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۷
مدیر ارشد اجرایی شرکت توسعه تجارت خارجی مالزی (ماترید) روز چهارشنبه با این عنوان که برخی از محصولات شرکت خودروسازی مالزی (پروتون) همچنان در ایران معتبر است، مدعی تمایل ایران برای واردات این خودرو شد.
به گزارش رنت لوکس به نقل از اخبار خودرو به نقل از - اجاره خودرو کرمانشاه کروک - ایرنا ،’ذوالکیفلی محمود’ مدیر ارشد اجرایی ماترید مالزی که اردیبهشت ماه جاری به همراه یک هیات از بخش خصوصی این کشور - اجاره خودرو کرمانشاه کروک - به ایران سفر کرد، گفت: ایران تمایل دارد محصولات پروتون را به میزان زیاد وارد کند.
براساس گزارشی که خبرگزاری رسمی مالزی (برناما) منتشر کرده است، وی اطلاعات بیشتری در این مورد ارائه نکرد.
شرکت زاگرس خودرو بروجرد سال ۱۳۷۵ توسط بخش خصوصی در ایران راه اندازی شد و نخستین محصول خود را با همکاری شرکت پروتون مالزی تولید کرد.
زاگرس خودرو، تولید محصولات پروتون مالزی از جمله ویرا، جن-۲، واجا و ساگا را در دستور کار قرار داد اما این کارخانه آذرماه سال ۱۳۹۱ به دلیل مشکلات مالی تعطیل و بیش از ۴۰۰ کارگر آن بیکار شدند.
مدیر ارشد اجرایی شرکت توسعه تجارت خارجی مالزی در حالی از تمایل ایران - اجاره خودرو کرمانشاه کروک - برای واردات محصولات شرکت خودروسازی پروتون سخن گفته است که دولت مالزی اواخر فروردین ماه امسال کمک حدود ۴۰۰ میلیون دلاری به این شرکت ارائه کرد - اجاره خودرو کرمانشاه کروک - تا بدهی های خود را در میان فروش ضعیف داخلی این خودرو و شکست های سنگین در عرصه رقابت پرداخت کند.
‘مصطفی محمد’ وزیر صنعت - اجاره خودرو کرمانشاه کروک - و تجارت خارجی مالزی گفته بود که تصمیم کمک مالی به پروتون برای - اجاره خودرو کرمانشاه کروک - فعالیت ۶۰ هزار کارگری است که به طور مستقیم با تکیه بر آینده پروتون زندگی می کنند.
فروش این شرکت خودروسازی در پنجسال گذشته روند کاهشی داشته و آنگونه که آمار نشان می دهد سهم این شرکت خودروسازی مالزی از بازار داخلی ۱۷٫۷ درصد است که این میزان در سال ۲۰۱۱ میلادی ۲۹٫۶ درصد گزارش - اجاره خودرو کرمانشاه کروک - شده بود.
سازمان تجارت توسعه خارجی مالزی متعهد به همکاری نزدیک با شرکت پروتون است تا بتواند ظرفیت های تجاری خود را در صادرات به کار گیرد.
‘ذوالکیفلی محمود’ اعلام کرد که این سازمان، اطلاعات بازار در مورد کشورهای دارای ظرفیت صادرات را به آنها ارائه می کند.
به گفته وی، شرکت پروتون متمایل به توسعه تجارت خود است و ظرفیت صادرات به بازارهای خارجی را دارد.
این مقام مالزیایی در ادامه تصریح کرد: ما کشورهایی در خاورمیانه، آفریقا، آمریکای لاتین و آسیا را که با آنها توافق تجاری آزاد داریم برای صادرات در نظر گرفته ایم.
شرکت - اجاره خودرو کرمانشاه کروک - پروتون قصد دارد با صادرات ۱۰۰ دستگاه پروتون ‘پریو’ به شیلی تا پایان ماه جاری میلادی، بار دیگر پس از ۱۶ سال وارد بازار این - اجاره خودرو کرمانشاه کروک - کشور شود.
شرکت خودروسازی پروتون سال ۱۹۸۳ به دستور ‘ماهاتیر - اجاره خودرو کرمانشاه کروک - محمد’ - اجاره خودرو کرمانشاه کروک - نخست وزیر اسبق مالزی - اجاره خودرو کرمانشاه کروک - و با سرمایه گذاری شرکت دولتی خزانه ملی تاسیس شد و یکسال بعد با مشارکت و پشتیبانی فنی شرکت میتسوبیشی موتورز، اقدام به تولید نخستین - اجاره خودرو کرمانشاه کروک - خودروی مالزیایی به نام ‘ ساگا’ کرد.
اجاره خودرو کرمانشاه کروک برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
- اجاره خودرو کرمانشاه کروک -