لوگو

رنت اتومبیل پراید تبریز🏆


جهت رزرو و اجاره در شهر تبریز
تماس بگیرید
09037877678
تلفن دفتر مرکزی تهران
021 66121139
021 66121098
همکاری با ما در شهر تبریز
اگر در شهر تبریز صاحب خودرو سواری و یا ون و یا اتوبوس هستید، براحتی میتوانید بوسیله آن درآمدزایی کنید. ما از همین الان شما را به همکاری با این موسسه دعوت مینماییم.
جهت اطلاعات بیشتر و ثبت نام اینجا را کلیک نمایید
همکاری با ما
اگر خودروی مورد نظرشما در لیست نمیباشد لطفا جهت هماهنگی و مشاوره با شماره 09037877678 تماس حاصل فرمایید.
اجاره پژو 207i در تبریز
اجاره پژو 207i
آماده اجاره در تبریز
قیمت اجاره روزانه : تماس بگیرید
قیمت اجاره هفتگی : تماس بگیرید
اجاره پژو پارس در تبریز
اجاره پژو پارس
آماده اجاره در تبریز
قیمت اجاره روزانه : تماس بگیرید
قیمت اجاره هفتگی : تماس بگیرید
اجاره پژو 206SD در تبریز
اجاره پژو 206SD
آماده اجاره در تبریز
قیمت اجاره روزانه : تماس بگیرید
قیمت اجاره هفتگی : تماس بگیرید
نمونه خودروها:
(صرفا جهت نمونه است)
در اینجا سه لوکس است که جهت ارائه به شما عزیزان به جهت ماشین عروس و اجاره روزانه می باشد
سوناتا 2014 می باشد که جهت ارائه به شما جهت ماشین عروس و اجاره روزانه می باشد
اپتیما new می باشد که جهت ارائه به شما جهت ماشین عروس و اجاره روزانه می باشد
النترا می باشد که جهت ارائه به شما جهت ماشین عروس و اجاره روزانه می باشد
پژو پارس می باشد که جهت ارائه به شما جهت مسافرت و اجاره روزانه می باشد
BMW 528 می باشد که جهت ارائه به شما جهت ماشین عروس و اجاره روزانه می باشد
لکسوس nx200t می باشد که جهت ارائه به شما جهت ماشین عروس و اجاره روزانه می باشد
متن مطلب      کل مطالب     

جهت رزرو و اجاره خودرو در تبریز تماس بگیرید: 09037877678


کد مطلب: 03899.html

چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۹:۱۲

هوندا موتور قصد دارد کارخانه جدیدی در چین بسازد و تولید خودروهای سواری این کارخانه از سال ۲۰۱۹ آغاز می‌شود. به این ترتیب ظرفیت تولیدی هوندا در چین تا یک‌پنجم افزایش خواهد یافت.

به گزارش رویترز، هوندا و شریک چینی آن دانگ‌فنگ موتور درحال تجربه رشدی فوق‌العاده در چین هستند به‌طوری‌که فروش مشترک این دو خودروساز از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۴۸ درصد افزایش یافته است.

علت این افزایش، تقاضا - رنت اتومبیل پراید تبریز - برای شاسی‌بلند محبوب ایکس‌آر-وی و سدان سیویک جدید عنوان شده است. دو منبع آگاه به رویترز اعلام کردند کارخانه جدید هوندا در شهر ووهان ساخته خواهد شد.

این کارخانه در ابتدا سالانه ۱۲۰ هزار دستگاه خودرو تولید خواهد کرد و درنهایت ظرفیت آن دوبرابر خواهد شد. این کارخانه جدید هفتمین کارخانه هوندا - رنت اتومبیل پراید تبریز - در چین - رنت اتومبیل پراید تبریز - خواهد بود. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از دنیای اقتصاد، هوندا از طریق - رنت اتومبیل پراید تبریز - شراکت با گروه خودروسازی گاک دارای سه کارخانه در چین است و یک کارخانه مستقل نیز برای صادرات دارد.

همچنین هیوندای - رنت اتومبیل پراید تبریز - موتور اعلام کرد قصد دارد در دو کارخانه جدید خود در چین خودروهای مختص چین و سازگار با محیط زیست تولید کند تا از این طریق بتواند با رقبای چینی و کندی رشد در بزرگ‌ترین بازار خودروی جهان مقابله کند.

به گزارش رویترز، این برنامه بخشی از استراتژی جدید هیوندای است که هنگام افتتاح چهارمین کارخانه این شرکت در چین اعلام شد. هیوندای سال آینده پنجمین کارخانه خود را در چین خواهد ساخت. این برنامه در شرایطی اعلام می‌شود که طی - رنت اتومبیل پراید تبریز - سال‌جاری مجموع سهم هیوندای و کیا از بازار به ۸درصد کاهش یافته و به کمترین سطح از سال ۲۰۰۷ تاکنون رسیده است.

هیوندای اعلام کرد ظرفیت تولید در هریک از کارخانه‌های جدید ۳۰۰ هزار دستگاه است. به این ترتیب کل ظرفیت تولید هیوندای در چین تا حدود ۵۰ درصد افزایش می‌یابد و به ۸۱/ ۱ میلیون دستگاه می‌رسد. با درنظر گرفتن تولید کیا، کل ظرفیت به ۷/ ۲ میلیون دستگاه - رنت اتومبیل پراید تبریز - می‌رسد.

منبع : اقتصاد آنلاین

 

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
whatsapp
instagram