جهت رزرو و اجاره خودرو در ساری تماس بگیرید: 09037877678
کد مطلب: 01893.html
پنج شنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۹
خط تولید سمند در سمنان صبح امروز پنج شنبه با حضور رئیس جمهوری، وزیر صنعت، معدن و تجارت، مدیرعامل ایران خودرو و جمعی از مقامات به بهره برداری رسید.
به گزارش رنت لوکس به نقل از اخبار خودرو به نقل از ایسنا، این خط تولید خودرو در فار نخست روزانه ۲۰ دستگاه خودرو سمند به سفارش گروه صنعتی ایران خودرو تولید خواهد کرد.
اطلاعات بیشتر در مورد کرایه ماشین تیبا ساری اینجا است.
صنایع اتومبیل سازی فردا، متعلق به بخش خصوصی است و طی - کرایه ماشین تیبا ساری - قراردادی با گروه صنعتی ایران - کرایه ماشین تیبا ساری - خودرو ۶ هزار دستگاه سمند تولید خواهد کرد.
نیاز به کرایه ماشین تیبا ساری دارید؟ کلیک کنید.
این واحد تولیدی با سرمایهگذاری بیش از هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی با همکاری گروه صنعتی ایران خودرو در دو بخش “خدمات فنی – مهندسی” - کرایه ماشین تیبا ساری - و “سفارش کار” فعال و وارد چرخه اقتصادی، تولیدی و اشتغال کشور شد.
بهترین ارائه کننده خدمات کرایه ماشین تیبا ساری.
با بهره برداری از خط تولید سمند،۱۵۰ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار خواهند شد، علاوه بر آن، آغاز به - کرایه ماشین تیبا ساری - کار این خط تولید خودرو - کرایه ماشین تیبا ساری - باعث اشتغالزائی غیر مستقیم در بخش خدمات و رونق اقتصادی در منطقه سمنان خواهد شد.
کرایه ماشین تیبا ساری برای شما در کمترین زمان
صنایع اتومبیل سازی فردا با سرمایهگذاری بخش خصوصی و در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار ایجاد شده است. این کارخانه(ایران خودرو سمنان) در راستای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی و رویکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۱۳۹۲ به بخش خصوصی واگذار شد.
در مورد کرایه ماشین تیبا ساری بیشتر بدانیم.