مبلغ ماشین بر کاشانک

جهت امداد خودرو و یا حمل خودرو تماس بگیرید: 09354289020 تلگرام امداد خودرو


متن مطلب      کل مطالب     


جدول تعرفه حمل خودرو در تابستان 1398

نوع خودرو امداد توضیحات (کلیه قیمت ها به تومان)
نیسان چرخگیر و یدک کش
نیسان چرخگیر یا یدک کش یا شاهین دار
الف: مسیر های مسطح
هزینه ورودی: 80،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 2،000 تومان
حمل خودرو های سنگین هر کیلومتر: 3،000 تومان
ب: مسیر های کوهستانی
هزینه ورودی: 100،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 3،500 تومان
حمل خودرو های سنگین هر کیلومتر: 5،000 تومان
کفی خودروبر یا خودرو سوار یا حمل خودرو
کفی خودروبر یا خودرو سوار یا حمل خودرو
الف: مسیر های مسطح
هزینه ورودی: 120،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 3،000 تومان
حمل خودرو های سنگین هر کیلومتر: 4،000 تومان
ب: مسیر های کوهستانی
هزینه ورودی: 150،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 4،500 تومان
حمل خودرو های سنگین هر کیلومتر 6،000 تومان
جهت مشاوره و استعلام قیمت تماس بگیرید.
phone number: +989354289020
کد مطلب: 02706.html
مرتضی شفیعی

اگر بخواهیم دهه هفتاد را با مهم‌ترین تحول آن دوره نام‌گذاری کنیم، باید بگوییم دهه «توسعه ساخت‌ داخل در صنعت خودرو» باید اذعان داشت مهم‌ترین، بزرگ‌ترین و ارزشمندترین واقعه در صنعت خودرو ایران بعد از انقلاب، ایجاد یک زنجیره تامین عظیم با بیش‌از 1000شرکت قطعه‌سازی در کشور بوده و در این ارتباط غیرمنصفانه است اگر از آن دوره یاد نشود

۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۲

دوران طلایی توسعه ساخت داخل قطعات خودرو

به گزارش «رنت لوکس به نقل از اخبار خودرو»، صنعت خودرو در ایران تاریخ پرفرازونشیبی داشته است، چه قبل و چه بعد از انقلاب همواره این صنعت با چالش‌ها و البته فرصت‌های بسیاری مواجه بوده است. در زمان جنگ، حدود 10 سال این صنعت با توقف همراه بود - مبلغ ماشین بر کاشانک - و بعد از آن و در دهه هفتاد و همزمان با دوره سازندگی، این اتفاق در صنعت خودرو کشورمان نیز آغاز و استراتژی مناسبی در آن دهه برای این صنعت در نظر گرفته شد. استراتژی که هزاران - مبلغ ماشین بر کاشانک - شرکت قطعه‌ساز در کشور را ایجاد کرد. ضمن اینکه خودروسازان در مسیر توسعه و همکاری با خارجی‌ها قرار گرفتند.

در ادامه سلسله گفت‌وگوهای «دنیای خودرو» با مرتضی شفیعی، مدرس دانشگاه و مدیر ارشد صنعت خودرو، - مبلغ ماشین بر کاشانک - به خودروسازی در دهه هفتاد پرداختیم تا بهتر با استراتژی آن زمان آشنا شویم.

 به‌نظر شما آیا ورود ایران به صنعت خودرو در دهه 40 و ادامه آن بعد از انقلاب، - مبلغ ماشین بر کاشانک - استراتژی درستی بود؟ 

این سوال در - مبلغ ماشین بر کاشانک - سال‌های اخیر مخصوصا به دنبال فضای منفی که علیه این صنعت ایجاد شده است، توسط بسیاری از مردم و مسئولان مطرح می شود. صنعت خودرو از صنایع مادر محسوب شده و مانند لوکوموتیوی - مبلغ ماشین بر کاشانک - است که واگن‌های - مبلغ ماشین بر کاشانک - سایر صنایع را با خود همراه می‌کند. مشابه صنعت ساختمان، موردنیاز همه اقشار جامعه است و نقش مهمی در اشتغال‌زایی و تولید ناخالص ملی دارد. صنعت خودرو در دنیا حدود 130سال قدمت دارد.

پارامترهایی ازجمله وسعت و جمعیت یک کشور، قدرت خرید مردم و اقتصادی بودن به‌عبارتی سرمایه‌گذاری در صنعت خودرو را توجیه و تعیین می‌کند. در ایران هر - مبلغ ماشین بر کاشانک - سه پارامتر، ایجاد این صنعت را تایید کرده است. البته پس‌از - مبلغ ماشین بر کاشانک - انقلاب این صنعت دولتی و خود‌به‌خود وارد فضای سیاسی شد و به‌‌دلیل اقتصادی - مبلغ ماشین بر کاشانک - بودن آن توسط جناح‌ها و گروه‌های مختلف سیاسی مورد تشکیک قرار گرفت.

باید توجه داشت اگر عملکرد یک کسب‌و‌کار از نظر اقتصادی یا رضایت مشتریان مورد نقد باشد، دلیلی ندارد ماهیت وجودی آن زیر سوال برود. از طرفی در فضای بعد از انقلاب (که ویژگی انقلاب‌هاست) هر آنچه را که مرتبط با قبل از آن باشد، زیر سوال - مبلغ ماشین بر کاشانک - می‌رود. باید - مبلغ ماشین بر کاشانک - توجه داشت - مبلغ ماشین بر کاشانک - صنعت خودرو ایران توسط بخش خصوصی ایجاد شد و همین دلیل به‌طور کامل ملاحظات اقتصادی در آن - مبلغ ماشین بر کاشانک - مدنظر قرار گرفته است. البته اگر در کیفیت مطالعات اقتصادی انجام‌شده توسط سرمایه‌گذاران این صنعت تردیدی وجود داشته باشد، باید یادآوری کرد بخش عمده این صنعت با شراکت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های صاحب‌نام ایجاد شد.

جنرال‌موتورز در پارس‌خودرو، سیتروئن در سایپا، مزدا در ایران‌مزدا و ... طبیعتا شرکت‌های مذکور اگر سرمایه‌گذاری برای تولید خودرو در این کشور را اقتصادی نمی‌دانستند، ترجیح می‌دادند به تجارت و عرضه صرف ادامه دهند و با تولیدکنندگان ایرانی شراکت نمی‌کردند.

چرا صنایع خودروسازی موردحمایت دولت‌ها هستند؟

باید به این نکته توجه داشته باشیم چنین صنعتی آنقدر در اقتصاد کشور بزرگ و تاثیرگذار است که ناخواسته همه دولت‌ها و حکومت‌ها در حمایت از آن خود را ملزم می‌دانند و این امر مختص مسئولان قبل یا بعد از انقلاب نیست، بلکه در ترکیه، کره‌جنوبی، برزیل، فرانسه، آلمان و آمریکا نیز به‌صورت مشابه دیده می‌شود.

حدود 20سال پیش در پارلمان کره‌جنوبی بین دو - مبلغ ماشین بر کاشانک - جناح موافق و مخالف دولت، بحثی درگرفت. مخالفان دولت می‌گفتند شرکت‌های کیا و هیوندای ورشکسته‌اند و نباید توسط دولت حمایت شوند. ولی هم اکنون نتیجه مثبت حمایت از این صنعت در کره غیر‌قابل‌انکار است.  البته متاسفانه در ایران به‌دلایلی که قبلا توضیح دادم، حمایت جای خود را به دخالت داده؛ به‌طوری‌که اثرات نامطلوب آن دغدغه همه مسئولان دلسوز و کاردان این صنعت - مبلغ ماشین بر کاشانک - شده است.

درهرصورت ایجاد اشتغال و تحرکی که به‌واسطه صنعت خودرو - مبلغ ماشین بر کاشانک - در اقتصاد کشورها ایجاد می‌شود برای هر دولتی غیرقابل چشم‌پوشی است و نخستین صنعتی که مورد تحریم آمریکا قرار گرفته، خودروسازی ایران است. - مبلغ ماشین بر کاشانک - گویا دشمنان ما بیش‌از خودمان نسبت‌به اهمیت این صنعت در کشور اشراف دارند.

شروع خوبی داشتیم ، اگر موافقید با این مقدمه وارد تاریخچه صنعت خودرو شویم .

بعد از پیروزی انقلاب و خروج شرکت‌های خارجی و نیز دولتی‌شدن خودروسازی ایران طبیعتا در مدیریت این صنعت اخلال بزرگی ایجاد و با شروع جنگ تحمیلی می‌توان گفت تولید خودرو در کشور کاملا متوقف شد و بخش کوچکی از امکانات این صنعت مانند واحدهای ریخته‌گری و ماشین‌کاری به - مبلغ ماشین بر کاشانک - تولید گلوله‌های - مبلغ ماشین بر کاشانک - توپ و - مبلغ ماشین بر کاشانک - خمپاره پرداختند. البته اگر - مبلغ ماشین بر کاشانک - انقلاب و جنگ با فاصله کمی از - مبلغ ماشین بر کاشانک - هم اتفاق نمی‌افتاد، شاید نقش خودروسازان در جنگ مشهودتر - مبلغ ماشین بر کاشانک - و موثرتر نشان داده می‌شد. 

یعنی ظرفیت صنعت خودرو به‌جای سلاح به طراحی و تولید قوای محرکه و خودروهای نظامی اختصاص پیدا می‌کرد که موجب رشد و توسعه این صنعت می‌شد. این وضعیت در اغلب خودروسازان جهان مانند فولکس‌واگن، پژو، بنز، فیات و ... مشاهده شده است. این‌ها نقش جدی در تولید موتورهای هواپیما و خودروهای نظامی در جنگ‌جهانی داشتند که با وجود مشکلات اقتصادی ناشی‌از جنگ فصل جدیدی از - مبلغ ماشین بر کاشانک - توسعه طراحی و دانش‌فنی را تجربه کردند.

وضعیت این صنعت در دهه 70 شمسی و با پایان یافتن جنگ چگونه بود؟

- مبلغ ماشین بر کاشانک -

بعد از جنگ و شروع دهه70 یا دهه سازندگی، وزارت صنایع سنگین و سازمان گسترش به‌عنوان متولیان صنعت خودرو تلاش کردند، بنگاه‌های بزرگ صنعتی کشور را باردیگر به چرخه اقتصاد بازگردانند و در حوزه صنعت خودرو، سه - مبلغ ماشین بر کاشانک - گروه خودروسازی ایران‌خودرو، سایپا و بهمن، سهام‌دار شرکت‌هایی مانند ایران‌خودرو، سایپا، پارس‌خودرو، زامیاد، گروه خاور ، ایران‌کاوه ، ایران‌وانت - مبلغ ماشین بر کاشانک - و ... شدند.

 اقدامات فراوانی در این ارتباط شکل گرفت و به‌رغم‌آنکه دانش و تجربه کافی در مسئولان امر - مبلغ ماشین بر کاشانک - وجود نداشت ولی ازآنجاکه مدیریت و - مبلغ ماشین بر کاشانک - تصمیم‌گیری مورد احترام همگان بود، تصمیمات بدون حواشی و - مبلغ ماشین بر کاشانک - مداخلات سازمان‌های غیرمرتبط اجرا می‌شدند. در برخی موارد بهترین تصمیمات اخذ نمی‌شد ولی زمان کمتر تلف می‌شد و جلسات نیز منجربه تصمیمات اجرایی می‌شدند و اقدامات با جدیت مورد پیگیری قرار می‌گرفتند. 

اگر بخواهیم برخی نکات - مبلغ ماشین بر کاشانک - و اقدامات کلیدی مرتبط با صنعت خودرو در دهه 70 را ذکر کنیم، به چه مواردی خواهیم رسید؟

وزیر وقت صنایع سنگین - مبلغ ماشین بر کاشانک - دکتر نژادحسینیان با الگوبرداری از - مبلغ ماشین بر کاشانک -  کشورهای آسیای جنوب‌شرقی و مخصوصا تایوان بر ایجاد شرکت‌های طراحی و مهندسی بر بهره‌برداری از ظرفیت کارگاه‌های کوچک تاکید داشتند و حتی بعد از ادغام - مبلغ ماشین بر کاشانک - صنایع سنگین در وزارت صنایع این تفکر پیگیری می‌شد و از طرفی برخی مدیران خودروساز نیز باتوجه به لزوم برون‌سپاری ساخت داخل قطعات از این ایده استقبال کردند.

اگرچه دیدگاه‌های مذکور در عمل با هم متفاوت بودند ولی  در آن مقطع زمانی همگرایی این تفکرات موجب تشکیل شرکت‌هایی مانند ساپکو ، سازه‌گستر و ... شدند. خیلی زود مشخص شد راه‌اندازی خطوط تولید خودروسازان، بدون حضور طرف‌های خارجی به‌شدت نیازمند - مبلغ ماشین بر کاشانک - ایجاد زنجیره تامین و قطعه سازان - مبلغ ماشین بر کاشانک - توانمند است.

به‌دلیل انتقال برخی - مبلغ ماشین بر کاشانک - ماشین‌آلات تولید موتور پیکان از انگلستان، وجود داشتن بخش مهمی از مدارک‌فنی این محصول در ایران‌خودرو و همچنین داخلی‌سازی برخی قطعات آن از سنوات قبل موجب شدند این محصول به‌عنوان مناسب‌ترین گزینه جهت ساخت داخل و تولید و عرضه به بازار انتخاب شود. البته محصولات رنو 5 ، نیسان وانت نیز در دستور کار قرار داشتند ولی شرایط آنها نقاط قوت پیکان را نداشت. حضور دو مدیرعامل شاخص ایران‌خودرو و سایپا یعنی آقایان غروی و ابراهیمی را نمی‌توان در رهبری - مبلغ ماشین بر کاشانک - صنعت خودرو در دهه 70 - مبلغ ماشین بر کاشانک - نادیده گرفت. اگرچه آن‌ها دیدگاه‌های متفاوتی در اداره بنگاه اقتصادی خود داشتند و نتایج عملکردشان نیز گویای آن بود ولی باید گفت دوره مدیریت آن‌ها حاوی بیشترین تحولات صنعت خودرو در دهه هفتاد شد.

اگر بخواهیم دهه هفتاد را با مهم‌ترین تحول آن دوره  نام‌گذاری - مبلغ ماشین بر کاشانک - کنیم، باید بگوییم «دهه توسعه ساخت‌ داخل - مبلغ ماشین بر کاشانک - در صنعت خودرو». باید اذعان داشت مهم‌ترین، بزرگ‌ترین و ارزشمندترین  واقعه در صنعت خودرو - مبلغ ماشین بر کاشانک - ایران بعد از انقلاب، ایجاد یک زنجیره تامین عظیم با بیش‌از 1000 شرکت قطعه‌سازی - مبلغ ماشین بر کاشانک - در کشور بوده و در این ارتباط غیرمنصفانه است اگر از آن دوره یاد نشود. 

ایشان عضو هیات‌مدیره ایران‌خودرو و مسئول فرایند خودکفایی بودند با تاسیس شرکت ساپکو مفهومی به‌نام مدیریت زنجیره تامین را - مبلغ ماشین بر کاشانک - در ایران‌خودرو پیاده‌سازی - مبلغ ماشین بر کاشانک - کردند. اگر چه در این ارتباط فعالیت‌های ارزشمندی نیز در سایر خودروسازان انجام شده بود ولی باید گفت در هیچ‌یک به اندازه ساپکو سیستماتیک و حساب‌شده به آن پرداخته نشد و اغلب شرکت‌های مشابه پیرو و مقلد سبک مدیریتی در ساپکو بودند. 

ازجمله استراتژی‌هایی که در صنعت خودرو دهه هفتاد شنیده و دیده می‌شد، الویت - مبلغ ماشین بر کاشانک - کمیت به کیفیت و افزایش تیراژ جهت اقتصادی شدن تولید و ایجاد سرمایه مناسب بود. البته این استراتژی با همان الگوبرداری از کشورهای آسیای جنوب‌شرقی - مبلغ ماشین بر کاشانک - شکل گرفت و آن به‌معنای  ناآگاهی از اهمیت کیفیت و توسعه محصول - مبلغ ماشین بر کاشانک - نبود. بلکه لازمه ارتقای تکنولوژی را سرمایه‌گذاری و توانمند‌سازی مالی - مبلغ ماشین بر کاشانک - شرکت می‌دانستند. بنابراین افزایش تولید را تا رسیدن به مقیاس اقتصادی را مقدم می‌دانستند. اگرچه این تفکر را نباید به‌طور کامل زیر سوال برد ولی نباید فراموش کرد شرایط بعد از جنگ، سطح پایین انتظار مشتریان و تشنگی بازار به‌دلیل 10سال عدم تولید خودرو، پشتیبان اصلی این نظریه محسوب می‌شد و نقد افکار عمومی و رسانه‌ها در این ارتباط کم و قابل‌تحمل بود.

در نیمه‌دوم دهه هفتاد وقتی تولید به بیش‌از 100هزار دستگاه در سال رسید، زمزمه‌های لزوم تعریف پروژه‌های طراحی و توسعه محصولات جدید  و ارتقای کیفیت در ساخت داخل قطعات هر روز با صدای بلندتری به گوش می‌رسید. به‌دلیل تجربه اندک مدیران کشور در انتخاب محصولات - مبلغ ماشین بر کاشانک - جدید و ارتباط با - مبلغ ماشین بر کاشانک - طرف‌های خارجی در این دهه، دو - مبلغ ماشین بر کاشانک - مورد شکست تجربه شد. 

رنو21 در سایپا و پژو205 در ایران‌خودرو ولی انتخاب محصولاتی مانند پژو 405 اگر چه بیش‌از قدرت خرید مردم بود ولی با افزایش ساخت داخل و حفظ قیمت پس‌از 5 سال به تیراژ قابل‌قبولی رسید، به‌طوری‌که پلت‌فرم آن جهت تعریف خودرو سمند استفاده شد.

در شرکت سایپا که گفته می‌شود خودرو پراید به‌طور اتفاقی و بعد از ماموریت یکی از وزرا به - مبلغ ماشین بر کاشانک - کره‌جنوبی به‌دلیل سایز و قیمت مناسب انتخاب شد، با استقبال بسیار زیادی روبه‌رو و با - مبلغ ماشین بر کاشانک - افزایش ساخت داخل به پرتیراژترین - مبلغ ماشین بر کاشانک - خودرو کشور تبدیل شد. به‌طوری‌که - مبلغ ماشین بر کاشانک - بعد از حذف پیکان با همت و تاکید - مبلغ ماشین بر کاشانک - وزیر صنعت وقت، - مبلغ ماشین بر کاشانک - این محصول در دهه 80 - مبلغ ماشین بر کاشانک - یکه‌تاز میدان شد. در اواخر - مبلغ ماشین بر کاشانک - دهه 70 انتخاب - مبلغ ماشین بر کاشانک - مناسب 206 - مبلغ ماشین بر کاشانک - در - مبلغ ماشین بر کاشانک - ایران‌خودرو به‌عنوان  یکی از محصولات خوب در کارنامه مدیریتی جناب غروی به ثبت رسید و توانست بیش‌از 17سال در خط تولید بماند و همچنان از خودروهای محبوب بازار به شمار می‌رود. در مقابل در گروه سایپا انتخاب دو محصول لوکس زانتیا و ماکسیما نشان داد سایپا در آن مقطع از استراتژی‌حساب‌شده‌ای در - مبلغ ماشین بر کاشانک - انتخاب محصول بهره‌مند نبوده است. اگرچه این محصولات از نظر مشخصات فنی موردعلاقه مشتریان بودند ولی به‌دلیل قیمت و تکنولوژی بالا، در دهه 70 نتوانستند در بازار جا بیفتند. هرچند زانتیا در دهه 80 به تیراژ قابل‌قبولی رسید.

در‌حالی‌که این صنعت تجربه طراحی و توسعه محصولات جدید با برند ایرانی را هیچ‌گاه تجربه - مبلغ ماشین بر کاشانک - نکرده بود اما هر دو خودروساز در نیمه‌دوم دهه 70 با راه‌اندازی مراکز R & D و سرمایه‌گذاری سنگین در این ارتباط پروژه‌های طراحی و توسعه محصول را کلید زدند.  سایپا - مبلغ ماشین بر کاشانک - به‌دلایل مختلف ازجمله نداشتن بودجه کافی و البته نوع دیدگاه‌های مدیریت ارشد در آن مقطع، نتوانست موفقیت قابل‌قبولی را برای ارائه محصول جدید به بازار به‌دست آورد و خودرو کاروان را با اشکالات فراوان به بازار عرضه کرد که نتیجه آن تولید کمتر از - مبلغ ماشین بر کاشانک - 3000 دستگاه طی 8سال و حذف آن از برنامه تولید بود.

البته نباید فراموش - مبلغ ماشین بر کاشانک - کرد این پروژه - مبلغ ماشین بر کاشانک - باعث شکل گیری مرکز - مبلغ ماشین بر کاشانک - تحقیقات شد و تجربه و دانش فنی فراوانی را برای شرکت به ارمغان آورد. ولی در ایران‌خودرو به‌رغم تجربه اندک ولی با بهره‌گیری از مشاوران خارجی بعد از 5سال تلاش در سال 80، محصول سمند به بازار عرضه شد.  البته پروژه‌‌ای که به اذعان مدیران ارشد توان اقتصادی - مبلغ ماشین بر کاشانک - شرکت را به‌شدت تضعیف - مبلغ ماشین بر کاشانک - کرد.

هرچند این پروژه دستاوردهای بزرگی از نظر فنی و آموزشی و تجربی برای شرکت به‌همراه آورد و از نظر اقتصادی هم این محصول در - مبلغ ماشین بر کاشانک - بازار با موفقیت نسبی همراه شد و بیش‌از 17سال است که - مبلغ ماشین بر کاشانک - در سبد محصولات این شرکت قرار دارد.

اگر بخواهیم به اختصار نقاط قوت و ضعف در دهه 70 را در صنعت خودرو ایران بیان کنیم، به چه مواردی خواهیم رسید؟

در این مقطع به‌دلیل پارادایم حاکم‌بر مدیران بعد از جنگ، خودکفایی به هر قیمتی ارزشمند بود و این باعث شد به هزینه تمام‌شده و کیفیت کم‌توجهی شود. - مبلغ ماشین بر کاشانک - در این دهه دیدگاه استراتژیک در مدیریت بنگاه اقتصادی بسیار کمرنگ مشاهده می‌شد. کاهش هزینه‌ها و کیفیت محصول در اولویت دوم نسبت‌به کمیت قرار می‌گرفت.  

به‌رغم تیراژ پایین محصولات نسبت‌به دهه80، میزان - مبلغ ماشین بر کاشانک - سرمایه‌گذاری زیربنایی در خودروسازی و زنجیره تامین بسیار بهتر صورت گرفت. وحدت مدیریت و حاکمیت سازمانی و عدم دخالت سازمان‌های غیرمرتبط شرایط بهتری داشت. بنابراین وضعیت ریسک‌پذیری مدیران صنعت خودرو نسبت‌به سایر مدیران دولتی قابل‌قبول ارزیابی می‌شد.  

توجه - مبلغ ماشین بر کاشانک - به اصول، نسبت به حواشی به‌طور کلی شرایط بهتری داشت. سلامت نسبی در عملکرد مدیران و پرسنل به‌ خوبی مشاهده می‌شد. آموزش و یادگیری در سازمان در بالاترین حد وجود داشت.

اولين صفحه   -  تعرفه جرثقیل خودروبر کاشانک   -   شماره تماس جرثقیل خودروبر کاشانک   -   خدمات جرثقیل خودروبر کاشانک   -   نیسان خودروبر کاشانک   -   کرایه نیسان خودروبر کاشانک   -   قیمت نیسان خودروبر کاشانک   -   مبلغ نیسان خودروبر کاشانک   -   تعرفه نیسان خودروبر کاشانک   -   شماره تماس نیسان خودروبر کاشانک   -   خدمات نیسان خودروبر کاشانک   -   نیسان یدک کش کاشانک   -   کرایه نیسان یدک کش کاشانک   -   قیمت نیسان یدک کش کاشانک   -   مبلغ نیسان یدک کش کاشانک   -   تعرفه نیسان یدک کش کاشانک   -   شماره تماس نیسان یدک کش کاشانک   -   خدمات نیسان یدک کش کاشانک   -   ماشین بر کاشانک   -   کرایه ماشین بر کاشانک   -   قیمت ماشین بر کاشانک   -   مبلغ ماشین بر کاشانک   -   تعرفه ماشین بر کاشانک   -   شماره تماس ماشین بر کاشانک   -   خدمات ماشین بر کاشانک   -   خودرو سوار کاشانک   -   کرایه خودرو سوار کاشانک   -   قیمت خودرو سوار کاشانک   -   مبلغ خودرو سوار کاشانک   -   تعرفه خودرو سوار کاشانک   -   شماره تماس خودرو سوار کاشانک   -   خدمات خودرو سوار کاشانک   -   جرثقیل یدک کش کاشانک   -   کرایه جرثقیل یدک کش کاشانک   -   قیمت جرثقیل یدک کش کاشانک   -   مبلغ جرثقیل یدک کش کاشانک   -   تعرفه جرثقیل یدک کش کاشانک   -   شماره تماس جرثقیل یدک کش کاشانک   -   خدمات جرثقیل یدک کش کاشانک   -   چرخگیر کاشانک   -   کرایه چرخگیر کاشانک   -   قیمت چرخگیر کاشانک   -  آخرين صفحه