جهت امداد خودرو و یا حمل خودرو تماس بگیرید: 09354289020 
جدول تعرفه حمل خودرو در تابستان 1398
نوع خودرو امداد | توضیحات (کلیه قیمت ها به تومان) | ||
---|---|---|---|
![]() نیسان چرخگیر یا یدک کش یا شاهین دار |
الف: مسیر های مسطح
هزینه ورودی: 80،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 2،000 تومان
ب: مسیر های کوهستانیحمل خودرو های سنگین هر کیلومتر: 3،000 تومان هزینه ورودی: 100،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 3،500 تومان
حمل خودرو های سنگین هر کیلومتر: 5،000 تومان |
||
![]() کفی خودروبر یا خودرو سوار یا حمل خودرو |
الف: مسیر های مسطح
هزینه ورودی: 120،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 3،000 تومان
ب: مسیر های کوهستانیحمل خودرو های سنگین هر کیلومتر: 4،000 تومان هزینه ورودی: 150،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 4،500 تومان
حمل خودرو های سنگین هر کیلومتر 6،000 تومان |
||
جهت مشاوره و استعلام قیمت تماس بگیرید.![]() |
کد مطلب: 07099.html
بر اساس حکمی از سوی مهندس جهرودی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، مهندس غلامحسن جواهرپور به عنوان مدیرعامل شرکت رادیاتور ایران منصوب شد.
۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۴
مدیرعامل جدید شرکت رادیاتور ایران منصوب شد
به گزارش رنت لوکس به نقل از اخبار خودرو ،در مراسم تودیع و معارفه مدیران عامل سابق و جدید شرکت رادیاتور ایران مهندس جهرودی مدیرعامل سایپا گفت: تفکر جدید باعث رشد و پویایی سازمان می شود و - نیسان خودروبر پیامبر - نیاز - نیسان خودروبر پیامبر - است با ایجاد فضای جدید و شناخت پتانسیل های موجود در راستای اهداف سازمان گام برداریم.
وی افزود: تغییرات در سطوح مدیریتی علاوه بر تحرک موجب رشد و بالندگی سازمان می شود که خوشبختانه با وجود نیروی متخصص و کارا در گروه سایپا امکان رسیدن به سطح قابل قبول و در خور - نیسان خودروبر پیامبر - شان سایپا به خوبی وجود دارد.
وی افزود: با توجه به فضای رقابتی که در بین شرکت های سازنده - نیسان خودروبر پیامبر - رادیاتور وجود دارد نیاز - نیسان خودروبر پیامبر - است با یک نگاه جدید و عملیاتی در زمینه افزایش بازار صادراتی و داخلی اقدامات - نیسان خودروبر پیامبر - مهمی صورت گیرد و همچنین با همدلی، خرد جمعی و انضباط مالی می توان شرکت - نیسان خودروبر پیامبر - ایران رادیاتور را در بین رقبای داخلی و منطقه ای پیشتاز کرد.
جهرودی خاطر نشان کرد: کاهش قیمت تمام شده محصول باید در دستور کار قرار گیرد تا علاوه بر افرایش کیفیت امکان کسب سهم بازار داخلی و منطقه ای به وجود آید و در این مسیر باید از همه مزیت ها و پتانسیل های موجود در راستای ارتقاء و رشد شرکت بهره برد .
وی افزود: سال آینده با پیاده سازی و اجرا یی کردن طرح های جدید مطمئناً شاهد رشد سهام شرکت رادیاتور ایران خواهیم بود.
وی گفت: امیدوارم در این بازار رقابتی با ارائه راهکارهای لازم شرکت - نیسان خودروبر پیامبر - رادیاتور ایران بیش از پیش در مسیر رشد و تعالی قرار گیرد.
در ادامه مهندس غلامحسن جواهر پور مدیرعامل رادیاتور ایران ضمن قدردانی از زحمات مهندس کمیزی گفت: امیدوارم با همکاری و همفکری تمامی - نیسان خودروبر پیامبر - ارکان مجموعه شاهد پیاده سازی پروژه های خوب در شرکت رادیاتور ایران باشیم و بتوانیم روز به روز جایگاه - نیسان خودروبر پیامبر - این شرکت را بهبود بخشیم.
شایان ذکر است مدیرعامل جدید شرکت رادیاتور ایران دانش آموخته مهندسی فلزات از دانشگاه صنعتی شریف است و سوابقی چون مدیر کارخانه شرکت شتابکار، مدیرعامل شرکت آذر شرق، مدیر تولید شرکت یاتاقان بوش ایران، مدیر کارخانه شرکت ریخته گری - نیسان خودروبر پیامبر - آلمینیوم ایران خودرو و مدیر پروژه شرکت موحدین را در کارنامه خود دارد.

