خدمات خودرو سوار کن

جهت امداد خودرو و یا حمل خودرو تماس بگیرید: 09354289020 تلگرام امداد خودرو


متن مطلب      کل مطالب     


جدول تعرفه حمل خودرو در تابستان 1398

نوع خودرو امداد توضیحات (کلیه قیمت ها به تومان)
نیسان چرخگیر و یدک کش
نیسان چرخگیر یا یدک کش یا شاهین دار
الف: مسیر های مسطح
هزینه ورودی: 80،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 2،000 تومان
حمل خودرو های سنگین هر کیلومتر: 3،000 تومان
ب: مسیر های کوهستانی
هزینه ورودی: 100،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 3،500 تومان
حمل خودرو های سنگین هر کیلومتر: 5،000 تومان
کفی خودروبر یا خودرو سوار یا حمل خودرو
کفی خودروبر یا خودرو سوار یا حمل خودرو
الف: مسیر های مسطح
هزینه ورودی: 120،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 3،000 تومان
حمل خودرو های سنگین هر کیلومتر: 4،000 تومان
ب: مسیر های کوهستانی
هزینه ورودی: 150،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 4،500 تومان
حمل خودرو های سنگین هر کیلومتر 6،000 تومان
جهت مشاوره و استعلام قیمت تماس بگیرید.
phone number: +989354289020
کد مطلب: 01141.html
نشست خبری پایان سال انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو ایران

نشست خبری پایان سال انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو ایران با خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد.

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۳

کانتینرهای دپوشده خودروسازان حاوی قطعات خودروهای چینی است

به - خدمات خودرو سوار کن - گزارش «رنت لوکس به نقل از اخبار خودرو»، در این گردهمایی حسین نجاری و معصوم نجفیان، مدیران‌عامل شرکت‌های ساپکو ایران‌خودرو و سازه‌گسترسایپا، - خدمات خودرو سوار کن - مازیار بیگلو دبیر انجمن قطعه‌سازان، یزدان‌بخش و باویلی به‌عنوان اعضای هیات مدیره - خدمات خودرو سوار کن - این انجمن حضور یافتند. ارائه گزارش از عملکرد انجمن قطعه‌سازان ایران و فعالان صنعت خودرو در سالی که گذشت، اعلام برخی آمارها درخصوص نوسانات تولید، معرفی طرح‌های توسعه و پیشرفت این صنعت و برنامه‌های خودروسازان و قطعه‌سازان در سال پیش‌رو، از محورهای اصلی مطرح‌شده در این نشست به‌شمار می‌روند.  

در این نشست خبری، مدیران عامل ساپکو و سازه‌گستر و دبیر انجمن قطعه‌سازان در پاسخ به دو سوال مطرح‌شده از سوی «دنیای خودرو» با ارائه توضیحاتی درخصوص 10هزار کانتینر قطعات دپو شده خودروسازان در گمرک‌ها، درباره دلایل تاثیر عجیب پرداخت تسهیلات چهار هزار میلیاردتومانی بر سرعت افزایش تولید در مدت زمان حدود یک‌هفته نیز توضیح دادند.

معصوم نجفیان، مدیرعامل سازه‌گستر سایپا:

SP100 خرداد 98 به بازار می‌آید

مدیرعامل سازه‌گستر سایپا با اشاره به - خدمات خودرو سوار کن - این‎که پس از پرداخت تسهیلات  چهار هزار میلیارد تومانی و تزریق نقدینگی به زنجیره تامین، تولید سایپا به دو هزار دستگاه در روز رسید، گفت: «علت افزایش قابل‌توجه تولید به سرعت بعد از تزریق نقدینگی این بود  که آمادگی لازم قبل از این پرداخت‌ها در زنجیره تامین وجود - خدمات خودرو سوار کن - داشت. بعد از آغاز اجرای این طرح، باتوجه - خدمات خودرو سوار کن - به اطمینانی که برای قطعه‌سازان ایجاد شده بود، آن‎ها بلافاصله بعد از دریافت پول  برای - خدمات خودرو سوار کن - افزایش تولید اقدام کردند.»

معصوم نجفیان با بیان اینکه این روند منجر به تثبیت تولید روزانه روی عدد 2هزار دستگاه شد، اظهار کرد: «پیش‌از این نیز خودروساز توان تولید این میزان خودرو در روز را داشت. اما به دنبال - خدمات خودرو سوار کن - خودروسازان و افزایش مطالبات 120روزه قطعه‌سازان تا - خدمات خودرو سوار کن - بیش - خدمات خودرو سوار کن - از یک‌هزارمیلیارد، حجم تولید روند سینوسی پیدا کرده بود.»

وی در بخش دیگری از اظهارات خود، صنعت خودرو را دارای دو ویژگی خاص دانست و افزود: «کالایی که در - خدمات خودرو سوار کن - این صنعت تولید می‌شوند از جذابیت زیادی برخوردار است، همچنین این صنعت به خاطر ارتباط مستقیم با محیط زیست و فوق ایمنی و رقبای زیاد، ویژه و - خدمات خودرو سوار کن - خاص به‌شمار می‌رود. این در - خدمات خودرو سوار کن - حالی  که وجود تحریم‌ها در کشور ما، به دو ویژگی دیگر اضافه شده و صنعت خودرو را خاص‌تر کرده است.»

نجفیان با بیان این‎که تولید روزانه سایپا در سال 96 به 3هزار و 313دستگاه در دو شیفت رسیده بود، تاکید کرد: «اما در سال‌جاری به دلیل تحریم‌ها، - خدمات خودرو سوار کن - تولید روزانه - خدمات خودرو سوار کن - سایپا در مواردی تا 500دستگاه نیز کاهش یافت. 

اما پس‌از - خدمات خودرو سوار کن - تزریق منابع مالی، - خدمات خودرو سوار کن - امروز این تولید به دو هزار دستگاه رسیده است که قرار - خدمات خودرو سوار کن - است تا پایان سال به 2500دستگاه نیز برسد.» وی حضور سلیمانی، مدیرعامل جدید سایپا را مثبت ارزیابی کرد و گفت: «استراتژی‌های جدیدی که - خدمات خودرو سوار کن - در سایپا تدوین و ابلاغ شده است، موتورمحرکه این گروه خودروسازی است که دو هدف افزایش تولید و فروش را دنبال می‌کند. باید توجه داشت تحقق این اهداف با بحث افزایش خودکفایی صورت خواهد گرفت.»

مدیرعامل سازه‌گستر، هدف تولید - خدمات خودرو سوار کن - سایپا در سال 98 را 700هزار دستگاه عنوان کرد و ادامه داد: «550هزار دستگاه از این میزان مربوط به خودروهای داخلی خواهد بود. ضمن اینکه افزایش فروش محصولات با در نظر داشتن موضوع کاهش ارزبری نیز از اهداف مهم سایپا در سال پیش‌رو است.»

نجفیان - خدمات خودرو سوار کن - با اشاره به برنامه‌های خودکفایی سایپا، تاکید کرد: «نمایشگاهی به این منظور در این گروه خودروسازی ایجاد شده است و قطعات «های‌تِک» خودروها در آن به نمایش درآمد. به این ترتیب هر قطعه‌سازی که بتواند با کیفیت بالا و قیمت رقابتی قطعات موردنظر را - خدمات خودرو سوار کن - تولید کند، ظرف یک هفته قراردادها - خدمات خودرو سوار کن - را در اختیار خواهند داشت تا بتوانند برای سال آینده شاهد جهشی در گروه سایپا باشیم.»

وی درخصوص برنامه‌های سال آینده سایپا، توضیح داد: «امیدواریم با حمایت کافی، توسعه محصول خود را که همان تولید خودرو کوییک است و بازار خوبی هم دارد،  ادامه دهیم. همچنین SP100 را از خرداد سال آینده برای عرضه به بازار آماده خواهیم کرد.»

مازیار بیگلو، دبیر انجمن قطعه‎سازان:

برنامه تثبیت یا کاهش قیمت خودرو - خدمات خودرو سوار کن - در سال98

دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو درخصوص افزایش غیرقابل انتظار تولید خودرو بلافاصله بعد از - خدمات خودرو سوار کن - پرداخت تسهیلات - خدمات خودرو سوار کن - دولتی به قطعه‌سازان گفت: «البته این روند چند روز و کمتر از یک هفته نبود، بلکه سه‌هفته طول کشید. این در حالی است که - خدمات خودرو سوار کن - ما از مدت‌ها قبل اعلام کرده بودیم از زمانی که نقدینگی به زنجیره تامین تزریق شود، طی شش تا هشت هفته تولید را افزایش می‌دهیم. خوشبختانه درحال‌حاضر این کار را طی سه تا چهار هفته انجام دادیم.»

مازیار بیگلو با اشاره به اینکه همزمان با - خدمات خودرو سوار کن - آغاز روند پرداخت راه‌حلی هم برای تعدیل - خدمات خودرو سوار کن - قیمت قطعات ارائه شد، - خدمات خودرو سوار کن - اظهار کرد: «درواقع همان هفته‌ای که اعطای تسهیلات نهایی شد، مجوز افزایش قیمت قطعه‌سازان نیز اخذ شد. تا پیش از آن شرایط برای قطعه‌سازان مبهم بود و مطمئن نبودند قیمت قطعاتی که می‌دهند، اصلاح خواهد شد یا خیر. در نتیجه طی 15روز ابتدای بهمن‌ماه - خدمات خودرو سوار کن - جو بسیار مثبتی میان تامین‌کنندگان ایجاد شد. موضوعی که می‌توانست چند ماه قبل از آن یعنی در مردادماه اتفاق بیفتد.»

وی با بیان این‎که حجم قابل‌توجهی از قطعات واردشده توسط قطعه‌سازان در گمرکات کشور بود که پولی - خدمات خودرو سوار کن - برای ترخیص آنها وجود نداشت، تصریح کرد: «چون نه‌تنها باید مابه‌التفاوت نرخ دلار 4200تومانی با ارز نیمایی پرداخت می‌شد، بلکه تضمینی هم وجود نداشت که پس از این پرداخت، آیا قطعه‌سازان قطعه را با قیمت واقعی تحویل می‌گیرند یا خیر. اما بعد از پرداخت تسهیلات، قطعه‌سازان به سرعت این روند را طی کردند و امکان افزایش تولید خودرو به سرعت فراهم شد.»

بیگلو همچنین - خدمات خودرو سوار کن - در بخش دیگری از صحبت‌های خود در - خدمات خودرو سوار کن - این نشست خبری با توضیح فعالیت انجمن قعطه‌سازان در سالی که گذشت، تاکید کرد: «در سال جدید امیدواریم با تمرکز بر سه موضوع بتوانیم قیمت‌ها را - خدمات خودرو سوار کن - تثبیت یا کاهشی - خدمات خودرو سوار کن - کنیم. افزایش سطح خودکفایی و کاهش ضریب مصرف ارزبری در خودروها و افزایش تیراژ دو محور اصلی مدنظر در این مسیر هستند. تا زمانی که تیراژ تولید - خدمات خودرو سوار کن - تثبیت نشده یا افزایش نیابد، عملا امکان کنترل قیمت‌ها وجود نخواهد داشت. در عین حال محور سوم درخواست آزادسازی واردات بدون انتقال ارز است. عاملی که باعث شد بتوانیم تحریم‌های سال 91 و 92 را به خوبی پشت سر بگذاریم. این در حالی است که الان با ممنوعیت ثبت‌سفارش بدون انتقال - خدمات خودرو سوار کن - ارز مواجهی هستیم و ما را مجبور می‌کنند از کانال بانکی اقدام کنیم. این موضوع روند دور زدن تحریم‌ها را بسیار دشوار می‌کند.»

حسین نجاری، مدیرعامل شرکت ساپکو:

تولید - خدمات خودرو سوار کن - 301 را با افزایش عمق ساخت داخل پیش می‌بریم

مدیرعامل شرکت ساپکو با - خدمات خودرو سوار کن - بیان اینکه شروع - خدمات خودرو سوار کن - دور جدید تحریم‌ها همزمان چند پیامد منفی همزمان را به‌دنبال داشت، درخصوص دلیل دپو 10هزار کانتینر قطعات خودرو در گمرکات - خدمات خودرو سوار کن - کشور گفت: «نخست‌آنکه خرید از سازنده‌های خارجی باید با قیمت‌های جدید ارز صورت می‌گرفت که این امکان به دلیل مشکل در تامین نقدینگی به شدت دشوار شد. دوم این‎که تا پیش از تحریم‌ها امکان خرید یوزانس وجود داشت اما - خدمات خودرو سوار کن - بعد از تحریم‌ها ناچار به پرداخت کامل پول بودیم. مساله سوم این بود بانک‌هایی که تعاملات مالی را از طریق آنها انجام می‌دادیم، تا 25درصد سود اضافه‌تر درخواست می‌کردند به شکلی که نیاز به نقدینگی برای همان کاری که قبل از تحریم انجام می‌دادیم، به چهار برابر رسیده بود.»

حسین نجاری در ادامه با بیان اینکه همه این‌ها قطعات خودرو نیستند، تاکید کرد: «بیشتر این کانتینرها شامل قطعات سی‌کی‌دی مربوط به خودرو دانگ‌فنگ است و بعضی از آن‎ها محتوی ورق و... هستند. - خدمات خودرو سوار کن - ترخیص این کانتینرها به حجم زیاد نقدینگی نیاز دارد که خودروساز به - خدمات خودرو سوار کن - سادگی  توان پرداخت آن را ندارد.» 

وی با اشاره به این‎که از 15مردادماه به بعد دیگر امکان ترخیص کالا - خدمات خودرو سوار کن - با ارز 4200تومانی وجود نداشته است و همه باید مابه‌التفاوت می‌پرداختند، اظهار کرد: «چون حجم نقدینگی محدود بود، محل مصرف آن باید براساس اهمیت انتخاب می‌شد. البته اکنون این مشکل در حال حل‎شدن است. اگرچه اینها قطعاتی نیست که بگوییم اگر ترخیص می‌شدند، امکان تکمیل خودروها و تحویل به مشتری به وجود می‌آمد.»

نجاری در پاسخ به این سوال روزنامه «دنیای - خدمات خودرو سوار کن - خودرو» مبنی بر اینکه چرا خودروسازان از تسهیلات پیشنهادی گمرک برای ترخیص این - خدمات خودرو سوار کن - کانتینرها استفاده نکردند، تصریح کرد: «مدارک در این زمینه موجود است. کالایی که قبلا امکان ترخیص آن با 10میلیارد تومان وجود داشت، حالا با 100میلیارد تومان ترخیص می‌شود. این نقدینگی وجود ندارد و راه‌های تامین آن نیز بسیار دشوار است.»

وی با بیان این‎که در نیمه‌دوم سال‌جاری نسبت به زمان مشابه سال گذشته، ما فقط با 2هزار و500میلیارد تومان افزایش قیمت قطعاتی مواجه بودیم که باید از قطعه‌سازان می‌گرفتیم، ادامه داد: «این در حالی است که بانک مرکزی لیست میزان ارزی را که توسط - خدمات خودرو سوار کن - ایران‌خودرو دریافت شده است، در اختیار قوه قضائیه قرار داده است و ما مجبوریم برای هرکدام از این مصارف به قوه قضائیه - خدمات خودرو سوار کن - پاسخگو باشیم.»

به گفته وی، بسیاری از قطعاتی که درحال‌حاضر - خدمات خودرو سوار کن - در گمرکات کشور دپو شده‌اند، - خدمات خودرو سوار کن - به صورت یوزانس وارد شدند و تنها 20درصد هزینه آن پرداخت شده است. مابقی پول در اختیار کونلون بانک چین قرار گرفت که این بانک پول را به تولیدکننده خارجی منتقل نکرد. حالا برای ترخیص مشخص نیست چطور باید دوباره پول سازنده خارجی را بپردازیم.

مدیرعامل ساپکو در بخش دیگری از اظهارات خود اعلام کرد: «امروز با روند سریع تغییرات صنعت خودرو و قوای - خدمات خودرو سوار کن - محرکه در دنیا روبه‌رو هستیم. به همین دلیل طی بازنگری در ساخت داخل قطعات، خودرو را به پنج مگاماژول شامل قوای محرکه، برق و الکترونیک و نرم‌افزای، بدنه و سیستم‌های تکمیلی بدنی، شاسی و تزیینات داخلی و خارجی - خدمات خودرو سوار کن - تقسیم کردیم. در بعضی از این مگاماژول‌ها عمق خودکفایی ما بالا بوده اما در زمینه برق و الکترونیک و نرم‌افزاری عمق ساخت داخل پایین است.»

حسین نجاری با بیان این‎که طی شش‌ماه ابتدای سال‌جاری تلاش کردیم برای جلوگیری از توقف فعالیت قطعه‌سازان قیمت‌ها را تعدیل کنیم با وجود اینکه این اقدام به زیان‌دهی گروه صنعتی ایران‌خودرو منجر شد، تاکید کرد: «در شش ماه دوم نیز بر اساس نرخ ارز نیمایی قیمت‌ها را تعدیل کردیم. به این ترتیب تاکنون بیش از دو هزار و 300میلیارد تومان تعدیل به حساب قطعه‌سازان منتقل شده است. ضمن اینکه مشکل نقدینگی نیز با تزریق این ۲هزار میلیارد تومان موقتا از بین رفته است.»

 وی با اشاره به بهبود شرایط تولید ظرف یک ماه گذشته، تاکید کرد: «اگر بخواهیم تولید را افزایش دهیم و قیمت‌ها را کنترل کنیم و محصولاتی با تکنولوژی جدیدتر عرضه کنیم، راهی جز افزایش عمق ساخت داخل نداریم. به همین دلیل در ساپکو مصوب کردیم که هر سال ۱۰‌درصد کاهش ارزبری داشته باشیم.»

وی در ادامه افزود: «اجرای بخش اول این برنامه به دلیل وجود زمینه لازم در قطعه‌سازی‌ها، راحت‌تر است. ما درحال برنامه‌ریزی برای بخش‌های دیگر هستیم - خدمات خودرو سوار کن - و به این مناسبت نمایشگاهی برای جذب تامین‌کنندگان جدید در ساپکو برگزار کرده‌ایم و قصد داریم عمق ساخت داخل را به بیش‌از ۸۵درصد برسانیم.»

نجاری همچنین د خصوص روند اجرای پروژه ۳۰1، گفت: «برای ساخت پژو 301، قراردادها را دوجانبه و میان ساپکو و سازندگان تنظیم خواهیم کرد. به این ترتیب قرارداد ۱۵۰ هزار دستگاهی به مدت ۳ سال بسته می‌شود که تقریبا کارهای آن انجام و - خدمات خودرو سوار کن - روند اجرا آغاز - خدمات خودرو سوار کن - شده است.»

وی با اشاره به این‎که تا پیش از تحریم‌ها - خدمات خودرو سوار کن - و خروج پژو از کشور، تا ۶۴درصد در خودکفایی ۳۰۱ پیش رفته بودیم، بیان کرد: «قبلا حدود ۷هزار میلیارد - خدمات خودرو سوار کن - تومان قرارداد سه‌جانبه با سازندگان منعقد کرده بودیم که بر اساس آن قالب‌های بسیاری از قطعات ساخته شده است. قرارداد باقی مانده قطعات را نیز ظرف سه ماهه اول سال آینده امضا می‌کنیم تا بتوانیم ۳۰۱ را با عمق ساخت داخل بالا به تولید برسانیم و این روند را در مورد خودروهای دیگر نیز استفاده کنیم.»

اولين صفحه   -  نیسان یدک کش کن   -   کرایه نیسان یدک کش کن   -   قیمت نیسان یدک کش کن   -   مبلغ نیسان یدک کش کن   -   تعرفه نیسان یدک کش کن   -   شماره تماس نیسان یدک کش کن   -   خدمات نیسان یدک کش کن   -   ماشین بر کن   -   کرایه ماشین بر کن   -   قیمت ماشین بر کن   -   مبلغ ماشین بر کن   -   تعرفه ماشین بر کن   -   شماره تماس ماشین بر کن   -   خدمات ماشین بر کن   -   خودرو سوار کن   -   کرایه خودرو سوار کن   -   قیمت خودرو سوار کن   -   مبلغ خودرو سوار کن   -   تعرفه خودرو سوار کن   -   شماره تماس خودرو سوار کن   -   خدمات خودرو سوار کن   -   جرثقیل یدک کش کن   -   کرایه جرثقیل یدک کش کن   -   قیمت جرثقیل یدک کش کن   -   مبلغ جرثقیل یدک کش کن   -   تعرفه جرثقیل یدک کش کن   -   شماره تماس جرثقیل یدک کش کن   -   خدمات جرثقیل یدک کش کن   -   چرخگیر کن   -   کرایه چرخگیر کن   -   قیمت چرخگیر کن   -   مبلغ چرخگیر کن   -   تعرفه چرخگیر کن   -   شماره تماس چرخگیر کن   -   خدمات چرخگیر کن   -   امداد خودرو کوهسار   -   کرایه امداد خودرو کوهسار   -   قیمت امداد خودرو کوهسار   -   مبلغ امداد خودرو کوهسار   -   تعرفه امداد خودرو کوهسار   -   شماره تماس امداد خودرو کوهسار   -  آخرين صفحه